Winon driewielers
Afspraak maken
De voordelen van een handzaam, licht en comfortabel vervoersmiddel zijn erg groot voor ondernemers in de verhuur-, recreatie-, hospitality en sportbranche. Met een Tomcat-driewieler kun je klanten of gasten een hoogwaardig vervoersmiddel aanbieden. Ben jij een zakelijke klant en ben je overtuigd door de brede inzetbaarheid van Tomcat-driewielers? Neem dan contact op met Winon.
Contact (#4)
Twijfel je nog? Maak een afspraak op locatie of kom langs voor een testrit en beleef het gemak van een driewieler zelf!
adult-trikes

Driewieler woon- werkverkeer

De driewieler is een vervoersmiddel die zich op veel fronten beter leent voor woon- en werkverkeer dan de traditionele fiets. Het biedt de oplossing voor iedereen die graag op een comfortabele manier in beweging wil blijven. De stabiele wegligging zorgt voor extra veiligheid voor de gebruiker.

Langere afstanden kunnen gemakkelijk worden overbrugd dankzij de trapondersteuning van de elektrische driewieler. De maatgerichte opties van Tomcat-trikes maken het daarnaast mogelijk om bij tegenwind een steuntje in de rug te krijgen dankzij de slimme integratie van elektrische motoren.
Dat wil ik ook!
© 2024 Winon B.V. | Website door Meceda
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Ga naar de inhoud