Winon driewielers
Afspraak maken

Maatgerichte driewieler voor jou

Een driewieler is een uitstekend vervoersmiddel voor op vakantie, in de natuur of het dagelijkse woon- en werkverkeer. Met een driewieler kun je gemakkelijk in beweging blijven en afstanden overbruggen die voor de gewone fiets net te ver zijn. Dankzij de smalle afmetingen past een Tomcat-driewieler gemakkelijk door deurposten of liften. Dit maakt hem zelfs geschikt voor op kantoor of in stedelijke gebieden. Bij Winon kun je als particulier een op maat gemaakte Tomcat-driewieler bestellen. Nadat je een bestelling bij ons achterlaat worden de driewielers geassembleerd in Groot-Brittannië. Neem hiervoor contact op met Winon om de verdere mogelijkheden te bespreken.
Particulier? Maak nu een afspraak

Driewielers voor de recreatiesector

Ben jij een ondernemer in de recreatiebranche en ben je op zoek naar een handzaam vervoersmiddel voor jouw gasten? Met de driewielers van Tomcat kunnen gasten van een hotel, appartementencomplex, camping, resort, of recreatiepark op hun eigen tempo de omgeving ontdekken. Het aanbod van Winon leent zich voor commercieel verhuur met grote groepen vanwege de snelle instelmogelijkheden. Het rijgemak van de driewieler werkt uitstekend voor groepen met een diverse samenstelling. Driewielertours en -arrangementen onder begeleiding van een gids kunnen het verblijf in jouw recreatieoord nog aantrekkelijker maken.
Zakelijke klant? Maak nu een afspraak

Driewieler woon- werkverkeer

De driewieler is een vervoersmiddel die zich op veel fronten beter leent voor woon- en werkverkeer dan de traditionele fiets. Het biedt de oplossing voor iedereen die graag op een comfortabele manier in beweging wil blijven. De stabiele wegligging zorgt voor extra veiligheid voor de gebruiker.

Langere afstanden kunnen gemakkelijk worden overbrugd dankzij de trapondersteuning van de elektrische driewieler. De maatgerichte opties van Tomcat-trikes maken het daarnaast mogelijk om bij tegenwind een steuntje in de rug te krijgen dankzij de slimme integratie van elektrische motoren.
Dat wil ik ook!
© 2023 Winon B.V. | Website door Meceda
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Ga naar de inhoud