Winon driewielers
Afspraak maken
Winon driewielers
Winon wil een veilige bijdrage leveren aan de mobiliteit van mensen. De driewielers van Tomcat bieden hiervoor dé uitkomst. De maatgerichte oplossingen van Winon en Tomcat maken toegankelijk fietsen en een vitaler leven mogelijk voor iedereen.

Begin 2023 richtte Meino Seinen Winon op in Zuidlaren. Als eerste importeurvan Tomcat-driewielers is Winon een primeur in Nederland. Met een lange achtergrond in de techniek was Meino diep onder de indruk van de vele gebruiksgemakken waarmee Tomcat zoveel internationale onderscheidingen wist binnen te halen. Na het zien van de eenvoudige demontage, het grote gebruiksgemak en de elektrische ondersteuning wist hij dat Tomcat een uitstekende aanvulling zou zijn op de rijke Hollandse fietscultuur.

Driewieler woon- werkverkeer

De driewieler is een vervoersmiddel die zich op veel fronten beter leent voor woon- en werkverkeer dan de traditionele fiets. Het biedt de oplossing voor iedereen die graag op een comfortabele manier in beweging wil blijven. De stabiele wegligging zorgt voor extra veiligheid voor de gebruiker.

Langere afstanden kunnen gemakkelijk worden overbrugd dankzij de trapondersteuning van de elektrische driewieler. De maatgerichte opties van Tomcat-trikes maken het daarnaast mogelijk om bij tegenwind een steuntje in de rug te krijgen dankzij de slimme integratie van elektrische motoren.
Dat wil ik ook!
© 2023 Winon B.V. | Website door Meceda
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Ga naar de inhoud